MARKETING ȘTIRI

Semaforizare inteligenta in capitala. Cu… „piciorul pe acceleratie”! Anuntul primarului general

[ad_1]

Nicușor Dan: „În cadrul celui de al doilea apel de proiecte PNRR, Primăria Capitalei a depus cerere de finanțare pentru modernizarea și extinderea sistemului de semaforizare inteligentă din Capitală. 

Este vorba despre etapele doi și trei din cadrul unui proiect mai amplu, prin care vom moderniza 185 de intersecții din București incluse în Sistemul de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS), dar aflate în diverse stadii de degradare. De asemenea, vom moderniza și Centrul de trafic actual, inclusiv prin dotarea lui tehnologică (servere, soft-uri).

Prima etapă a proiectului, care constă în modernizarea a 85 de intersecţii, aferente unui număr de 5 radiale care asigură legătura dintre ieșirile importante din oraș cu zona centrală – Şoseaua Colentina, Şoseaua Alexandriei, Bd. Iuliu Maniu, Şoseaua Bucureşti – Târgovişte, Șoseaua Berceni – a fost deja înaintată spre finanţare PNRR, am lansat licitația și suntem în faza de analiză a ofertelor pentru studiul de fezabilitate.

Dorim reducerea poluării și a emisiilor de gaze cu efect de seră, fluidizarea traficului, creșterea gradului de siguranță rutieră și prioritizarea vehiculelor destinate transportului public”.

Articolul Semaforizare inteligenta in capitala. Cu… „piciorul pe acceleratie”! Anuntul primarului general apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link