ȘTIRI

Moment aniversar: 30 de ani de invatamant economic superior la Ploiesti si 20 de ani de la infiintarea Facultatii de Stiinte Economice

[ad_1]

Învățământul economic universitar funcționează în Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești din anul 1992, dezvoltându-se continuu. Comunitatea academică marchează „ANIVERSAREA A 30 DE ANI DE ÎNVĂȚĂMÂNT ECONOMIC SUPERIOR LA PLOIEȘTI ȘI 20 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE printr-o serie de acțiuni științifice și culturale, desfășurate în perioada 24 – 28 octombrie 2022 respectiv: conferință internațională adresată cercetătorilor, sesiuni științifice studențești, workshop-uri, lansare de carte, momente culturale și artistice.

Aceste manifestări sunt dedicate studenților, cadrelor didactice, reprezentanţilor comunității locale și naționale, reprezentȃnd o bună oportunitate pentru întâlnirea și relaționarea între membri ai comunitǎţii academice și invitați din mediul socio-economic, recunoscându-se astfel, oficial, aportul învățământului superior economic de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești la dezvoltarea ecosistemului de business prahovean.

Comunitatea academicǎ se bucurǎ de prelegerile unor profesori din Albania, Bosnia-Herţegovina, Iran şi Spania, care participǎ la evenimentele aniversare ale Facultății de Științe Economice. In plus, prezenţa unor profesori universitari prin programul ERASMUS oferǎ posibilitatea cadrelor didactice şi studenţilor de a dezvolta relaţii de colaborare pe plan didactic şi ştiinţific cu specialiştii strǎini aflaţi ȋn universitatea ploiesteana ȋn aceastǎ perioadǎ.

Articolul Moment aniversar: 30 de ani de invatamant economic superior la Ploiesti si 20 de ani de la infiintarea Facultatii de Stiinte Economice a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link