ȘTIRI TURISM

WOW: Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Thailanda, in vizita la Ploiesti

[ad_1]

Conducerea Primăriei Municipiului Ploiești a fost, astăzi, gazda vizitei de lucru a Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Thailanda în România, Excelența Sa doamna Dao Vibulpanich.

Viceprimarii municipiului Ploiești, domnul Daniel Nicodim și doamna Anca Adina Popa, au participat la întâlnirea oficială, care a avut loc la sediul Municipalității, Excelența Sa doamna Dao Vibulpanich fiind recent desemnată în această funcție în România și aflându-se pentru prima dată în vizită, în orașul nostru.

Demn de luat în seamă, discuțiile din cadrul reuniunii s-au axat pe dezvoltarea relațiilor bilaterale și a schimburilor comerciale între comunitatea ploieșteană și comunități thailandeze similare.

Cu această ocazie, înaltul oaspete a declarat, că partea thailandeză este direct interesată de dezvoltarea unor parteneriate viitoare cu municipiul nostru în domeniile turism, cultură, componente electronice și I.T., agricultură și alimentație.

Totodată, Excelența Sa doamna Dao Vibulpanich a recunoscut că apreciaază întâlnirea prietenoasă de astăzi și a adresat mulțumiri reprezentanților municipalității ploieștene declarând, de asemenea, că, la sosirea în Ploiești, a rămas plăcut surprinsă de estetica zonelor verzi ale orașului nostru. 

Partea română și-a exprimat interesul față de intențiile de cooperare exprimate de Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Thailanda în România, precum și dorința de a iniția colaborări noi investiționale și culturale.

În finalul vizitei de lucru, viceprimarii municipiului Ploiești, domnul Daniel Nicodim și doamna Anca Adina Popa, i-au oferit Excelenței Sale doamna Dao Vibulpanich un buchet de flori, precum și o serie de însemne oficiale ale orașului nostru.

Totodată, reprezentanții executivului ploieștean i-au adresat mulțumiri pentru vizita oficială de astăzi și i-au urat noului Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Thailanda, Excelența Sa doamna Dao Vibulpanich, succes în noua misiune diplomatică din țara noastră.

Articolul WOW: Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Thailanda, in vizita la Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link