ȘTIRI

Pustani inarmati cu cutit au vandalizat foisoarele din parcul „Nichita Stanescu” din centrul Ploiestilor! Trei dintre ei au fost retinuti”

[ad_1]

VANDALISMUL RĂMÂNE ÎN ACTUALITATE!!!

Sâmbătă, 15 octombrie 2022, în jurul orei 03:20, echipajul auto din cadrul Biroului Ordine Publică I, repartizat în patrulare pe raza municipiului, a fost sesizat de către un cetățean despre faptul că șase tineri au distrus mai multe foișoare din lemn aflate în Parcul ”Nichita Stănescu”, ulterior fugind spre Galeriile Comerciale.

Polițiștii locali s-au deplasat în zona respectivă și au depistat la intersecția străzilor Cuza-Vodă cu Gh. Grigore Cantacuzino persoanele suspecte. Uramrea investigațiilor de rigoare, trei dintre presupușii făptași au fost reținuți.

Mai mult, în urma controlului corporal efectuat, asupra unuia dintre tineri a fost găsit un cuțit cu lama de aproximativ 10-12 cm.

Cei trei adolescenți, în vârstă de 14 și 15 ani, precum și arma albă găsită asupra unuia dintre aceștia, au fost predați echipajului Secției de Poliție nr. 1, solicitat la fața locului în vederea continuării cercetărilor.

Poliția Locală Ploiești trensmite că, evident, „condamnă săvârșirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de conviețuire socială, aducând atingere patrimoniului întregii comunități și face apel la spriritul civic al cetățenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice”.

Articolul Pustani inarmati cu cutit au vandalizat foisoarele din parcul „Nichita Stanescu” din centrul Ploiestilor! Trei dintre ei au fost retinuti” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link