HORECA

Cum să alegi o sticlă de whisky pentru a fi oferită drept cadou

Una dintre cele mai populare variante de cadouri clasice, care nu se demodează niciodată, este constituită de băuturile alcoolice premium și de lux. Fie că vrei să mulțumești cuiva în mod special (chiar și pe plan profesional), fie că vrei să feliciți o persoană apropiată cu o anumită ocazie, o sticlă de whisky poate fi un cadou ideal. De ce whisky? În România, ca și pe plan internațional, această băutură alcoolică este asociată cu rafinamentul, prestigiul, calitatea înaltă.

Desigur, poți alege și alte variante de bauturi online precum coniac, rom, vodca, lichior, tequila, șampanie, precum și vinuri din gamele super premium. Însă cu siguranță nu vei greși dacă alegi o sticlă de whisky, indiferent dacă respectivul cadou este pentru un bărbat sau pentru o femeie. Whisky-ul (de obicei american, scoțian sau irlandez) este un simbol ferm, încorporează valoare și puternice mesaje de mulțumire, felicitare, apreciere.

Ce fel de whisky să cumperi pentru a-l oferi cadou

Fie că este scotch whisky, bourbon whiskey sau chiar irish whisky, fie că este de tip blended whisky sau single malt whisky, băutura aleasă trebuie să îndeplinească trei criterii esențiale: să aparțină unui brand consacrat, să fie un sortiment din gamele superioare și să aibă un ambalat deosebit, elegant, festiv. Eventual, într-un magazin online de cadouri, se poate opta pentru whisky de tip pachet cadou, casetă cadou cu sticlă de whisky și pahare branduite, asociate mărcii respective, pahare de colecție.

După ce ai selectat un magazin băuturi alcoolice în care poți avea încredere, de exemplu gourmetGIFT.ro (de 15 ani pe piața de specialitate, furnizor de top pe segmentul de cadouri corporate), este de preferat să te orientezi spre sortimente din gamele superioare de preț și calitate, whisky învechit de producător prin procedee speciale. Astfel de variante de whisky exclusivist, care nu se găsește în mod curent în orice magazin generalist, este un cadou care va impresiona cu siguranță. Dincolo de prețul plătit pentru acea sticlă de whisky, valoarea estimată a cadoului va fi chiar mai mare – imaginea contează enorm, desigur.

Cu titlul de exemple, poți comanda online whisky Lagavulin 16 YO 0.7l, whisky Aberlour Double Cask Maturated 12 Ani 0.7l sau whisky Glenlivet 12 Ani 0.7l. Multe alte variante pot fi identificate ușor în magazine de băuturi alcoolice premium pe internet, retaileri așa cum este gourmetGIFT.ro.

De ce este importantă alegerea magazinului

Să cumperi online este simplu și avantajos, știi cu siguranță deja. Acest principiu se aplică inclusiv în sectorul de băuturi alcoolice online. Când comanzi whisky sau alte produse premium, trebuie să te asiguri că furnizorul tău este un specialist în domeniu, deci nu doar că va avea la vânzare exclusiv băuturi alcoolice originale, de la mărci de renume, ci și va oferi satisfacție maximă la partea de servicii clienți. Mai exact, ne referim la rapiditatea procesului de livrare și la modul de ambalare – este important, firește, ca astfel de produse sensibile să ajungă la tine în condiții perfecte.

Spre deosebire de magazinele offline de băuturi alcoolice, cele de pe internet sunt deschise non stop și au o gamă extrem de variată de produse, pentru că spațiul de expunere este practic nelimitat. Magazinele de băuturi online livrează rapid din stocul propriu, prin servicii de curierat, la nivel național. Astfel, proximitatea nu mai este o problemă. Indiferent dacă locuiești în București, într-un alt oraș mare sau într-o localitate mai mică, te vei putea bucura de produsele comandate în scurt timp și în cele mai bune condiții. De altfel, poți opta pentru plata online a băuturilor și pentru trimiterea acestora direct la adresele destinatarilor cadourilor.