ȘTIRI TURISM

Administratia bucuresteana vrea platforma de streaming video a productiilor realizate de institutiile de cultura

[ad_1]

O inițiativă demnă de luat în seamă: Primăria Municipiului București, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, își dorește să afle profilul consumatorilor de cultură din Capitală și să stabilească fezabilitatea unei platforme de streaming video a producțiilor realizate de instituțiile de cultură de interes local.

Pentru acest lucru, în data de 4.11.2022, s-a publicat în SEAP anunțul de consultare a pieței cu nr. MC1022366 pentru estimarea valorii studiului care să ne ajute să determinăm potențialul de piață al platformei de streaming video și să ne ajute să identificăm soluțiile legale de implementare.

Operatorii economici interesați își pot transmite ofertele pentru estimarea valorii, supuse consultării, precum și orice recomandări până la data de 06.12.2022 la următoarea adresă de e-mail [email protected].

Pentru a accesa documentația specifică, accesați următorul link: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/mc-notice/view/  

Articolul Administratia bucuresteana vrea platforma de streaming video a productiilor realizate de institutiile de cultura apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link